Cum pot controla temperatura in diferite incaperi folosind un sistem de incalzire in pardoseala

Cum pot controla temperatura in diferite incaperi folosind un sistem de incalzire in pardoseala

Fiecare instalatie de incalzire in pardoseala este controlata cu ajutorul unui termostat printr-o interfata digitala. Mare parte din sistemele de incalzire in pardoseala folosesc un termostat ce poate fi programat la intervale de 24 de ore.

Fiecare incapere detine propriul ei circuit ce poate fi controlat si programat cu ajutorul termostatului pentru a mentine o anumita temperatura in camera, pentru a opri sau porni sistemul de incalzire in pardoseala intr-o anumita incapere, sau pentru ajustarea temperaturii.

Zonele sunt circuite individuale de furtunuri cu o lungime liniara de maxim 100 de metri, fara imbinari, ce sunt parte a unui sistem de incalzire in pardoseala. Acestea pot fi controlate separat cu ajutorul unui termostat, astfel, sistemul de incalzire se poate plia perfect pe stilul de viata si pe preferintele personale. O zona corespunde in general unei incaperi.

Pentru incaperi a caror suprafata depaseste 40 de m patrati, se folosesc sisteme multi-zona. Acestea se comporta ca un sistem de zone dispus intr-o singura incapere si controlat de un singur termostat. Aceste avantaje majore aduc inca un plus sistemului de incalzire in pardoseala in comparatie cu cel clasic.

Facebook Comments
/ Uncategorized

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *