Cautam colaboratori in tara

Revolution Slider Error: Slider with alias slider not found.
Maybe you mean: ''

ESTI INSTALATOR? NOI TE VREM CA PARTENER!

Daca te consideri un instalator priceput si serios, noi dorim sa te avem colaborator in echipa noastra.
Nu conteaza zona in care iti desfasori activitatea, avem lucrari pe care sa le dezvoltam impreuna in orice zona a tarii. Inceputul colaborarii noastre va debuta cu o scolarizare gratuita la cei mai prestigiosi producatori, iti vom oferi tot suportul necesar pentru orice lucrare de montaj si punere in functiune a echipamentelor.

Colaborarea pe care ne-o dorim vizeaza in general instalarea, punerea in functiune si service-ul pentru lucrari de incalzire prin pardoseala, instalatii sanitare, pompe de caldura si instalatii solare.
Ne ocupam noi de gasirea lucrarilor si discutiile cu clientii, de livrarea echipamentelor si a documentelor necesare, iar tariful de executie a lucrarilor il vom stabili impreuna sau va fi stabilit de tine in totalitate.

Daca rezultatul final este un client multumit si o recomandare pentru noi, promitem o colaborare benefica pentru tine si de lunga durata.

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii, o sa discutam deschis toate aspectele si iti garantam ca ambele parti vom avea numai de castigat.

E-mail: tehnic@margas.ro

Facebook Comments