Beneficiile folosirii unui sistem de incalzire in pardoseala

perete incalzit (Large)

Beneficiile folosirii unui sistem de incalzire in pardoseala

Ce beneficii ne ofera incalzirea in pardoseala fata de sistemele clasice?

Folosind un sistem de incalzire in pardoseala iti aduc o multime de beneficii pe mai multe planuri:

Mai mult spatiu in incaperi – incalzirea in pardoseala nu are elemente vizibile in incaperea care este incalzita cu un astfel de sistem. Acest lucru iti ofera mai mult spatiu pe care poti sa-l amenajezi cum vrei, fara sa fii conditionat de prezenta radiatoarelor imobile si de multe ori mari si ineficiente montate pe pereti.

Sanatate si igiena – incalzirea in pardoseala previne aparitia si dezvoltarea acarienilor. In plus, lipsa radiatoarelor face zonele inguste si greu accesibile dintre elementi, zone care favorizeaza acumularea de praf si mizerie, sa nu mai existe.

Estetic – Un sistem de incalzire in pardoseala nu este perceptibil vizual, astfel ca nu mai esti obligat sa te acomodezi cu prezenta unui radiator de perete care nu se potriveste amenajarii tale interioare.

Mai putina munca – podelele umede din baie, grupuri sanitare, bucatarii si alte camere se usuca repede.

Confort – incalzirea in pardoseala iti ofera cea mai moderna si de cel mai inalt confort solutie de incalzire.

Liniste – folosirea unui sistem de incalzire in pardoseala este una extrem de silentioasa, oferindu-va o casa atat calduroasa cat si linistita.

Eficienta din punct de vedere al costurilor – incalzirea in pardoseala economiseste 15-30% din costurile de incalzire, in functie de stilul de viata.

Economica – in general, nu exista costuri de intretinere ele acestui tip de incalzire, fapt care duce la scaderea si mai mare a costurilor generale ale unui astfel de tip de sistem.

Dupa expunerea acestor beneficii tu inca mai crezi ca sistemul traditional de incalzire este mai bun decat incalzirea in pardoseala?

Facebook Comments
/ Uncategorized

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *